bastaappelpajen

Nu när Emma har skrivit så mycket klokheter så nöjer jag mig med att höja näven för helgmaten. Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag är viktiga i mitt liv. Nästan men bara nästan i klass med vikten av att vara feminist, att kämpa för allas lika rättigheter och Fred på jorden.

Mat är viktigt och det bästa av allt är att jag kan på helgerna oftast har tid att laga efterrätt. Imorgon skall jag faktiskt inte alls helga vilodagen utan jobba med Emma. Så efter en med jobb, planering och strukturering tror jag att det faktiskt att jag skall lyxa till det med en äppelpaj. Förresten inte vilken äppelpaj som helst, utan Evas mammas amerikanska äppelpaj, som är en av de bästa, lättaste och godaste pajerna jag vet.

Ja! Det är ju helg för böfvelen!

Evas mammas amerikanska äppelpaj

 

5 Responses

  1. Mums, den kanske görs idag, söndag 🙂 Och tack för att ni två o-r-k-a-r hålla på och dela med er av mat & klokheter hela tiden, toppen att ni startat blogga ihop igen!!!

  2. Knäcktopping kan liksom inte bli fel… Själv har jag suttit på ett tåg i nio timmar. SJ hade ingen äpplepaj med knäcktopp kan jag säga…

  3. Mums, den ska jag göra till helgen! Två lördagar i rad har jag gjort efterrätt från erat arkiv. Muscovadolingon och mascarponekräm med skogsbär har det blivit!

Comments are closed.