JA! Äntligen en diet till! Precis vad världen och alla vi människor behöver. Denna gång är det Husmorsornas (alltså våran) alldeles egna diet du ska få ta del av. Den har bara ett aningens annat upplägg än övriga dieter. Det bästa med den är att du blir garanterat lycklig av den. Möt oss i program 3 – Middagsträning för nybörjare!

Lingon- och vodkagranite
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Lingon- och vodkagranite
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka alla ingredienser (men spara 1/2 dl lingon) i ca 20 minuter.
  2. Mixa och sila genom finmaskig sil. Smaksätt ev. vodka..
  3. Rör ner resten av lingonen och häll ner i en så platt plastbytta som mjöligt, frys. Rör om då och då.
  4. Innan servering, frasar du upp graniten med en gaffel så att det blir som en issörja. Servera med några fina lingon och lite citronmeliss på toppen.

Våra samarbetspartners i hela det här härliga är:

Stena Line

Gudrun Sjöden

Alviks måleributik

Eguale Fair Trade

Om ni undrar varifrån den fina keramiken kommer så är det så klart Gerbera som hjälpt oss med den saken!

4 Responses

  1. Utmärkt! Men HUR kommer man undan att vännerna känner sig tvugna att bjuda tillbaka. Det finns en så konstig ”regel” att inte bjuda två ggr i rad. Jag brukar skita i sånt och bjuder aldrig tillbaka ”för att det är min tur” eller väntar innan jag kan ” bjuda igen”, men jag vet att en del blir ”sura” över det. Jag bryter mot hemliga koder liksom och skapar oro. Jag sätter citationstecken på allt för att jag vet att det egentligen inte är riktiga känslor och tankar utan någon slags etikettregel som de tror att de måste följa. Något kreativt husmorseförslag? 😉

    • Det där med etiketter tycker jag man skall strunta i högaktiningsfullt! Så klart att man skall respektera andra människor och deras känslor. Men inte de känslorna som man TROR att de har utan de man VET att de har. Med andra ord, fråga, fråga, fråga och prata, prata, prata.

      Känns det jobbigt så kan man skoja till det på sin egen bekostnad och säga… -”Ja du nu är jag så där igen att jag bara bjuder, och bjuder. Det kanske var din tur? Hur skall vi göra?” Det kan ju ingen ta illa vid sig för.

Comments are closed.