Häromdagen var det dags! Vi skulle visa upp vår nya älskling för världen ”Husmorsorna presenterar Festmat” heter den och är en vacker bok på 144 sidor och 780 gram. Det var som en fest hela dagen och vi höll till på underbart härliga Rappnes Slottsträdgård i Ulriksdal lite norr om Stockholm. Vi hade sällskap med hela vårt härliga förlag Semic samt ett gäng av våra underbara kollegor. Bland andra Stina Patetsos & Jennie Benjaminsson och deras bok Buffé, samt Mattias Larsson och hans bok Grilla!

Alla böcker var jättefina, det kan vara så att jag faktiskt är en smula opartiskt, men jag tycker att våran bok var den allra finaste. Och du tänkt på att det alltid en anledning till att fira. Så du, kika här för det är en himla trevlig bok och för det facila priset av 168 kronor Slå till vettja!

Anette & Emma