IMG_2254

Vi har haft en lång, skön sommar, och nu känns det skönt att höstens projekt står i startblocken. Vi börjar med en signering på Åhlens City i Stockholm. På Söndag den 30:e augusti mellan kl 14-16 står Emma och jag och pratar om vår nya bok och bjuder på kaka och kaffe.

Komsi! Komsi!

One Response

  1. Åh, har ni gjort en ny bok, så härligt! Jag och min familj gillar era recept SÅ mycket, några av våra allra bästa rätter kommer från er, ex gör vi er rödvinskaramell till oxfilén varenda nyårsafton :-).. En annan favorit är gnocchin med köttfärs, rucola, balsamvinäger och dijonsenap, åh den älskar vi allihop, även de mindre och småkräsna i familjen ;-).. Och apropå den så undrar jag om jag får ställa en fråga, gör ni den på pasta-gnocchi eller potatisgnocchi? Jag har alltid gjort den på potatisvarianten men på bilden i kokboken ser det lite ut som pasta? Haha, jag förstår ju att man kan göra som man vill men vore kul att veta hur ni gör :-).. Bästa hälsningar!

Comments are closed.