i cayennepeppar – Husmorsorna
Penneskål
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Penneskål
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka pennen enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Smält smöret i en stoooor kastrull och fräs vitlöken i ett par minuter.
  3. I med parmaskinkan och låt fräsa tillsammans någon minut.
  4. Tillsätt nu allt utom parmesanosten.
  5. Koka upp och smaka av. När det smakar så gott att du inte kan hålla dig längre är det helt enkelt dags att äta. Låt såsen vara kvar i den stora kastrullen och häll i den färdigkokta pennen också. Rör om, på med parmesan och servera på stubben – gärna med champinjonsallad.
Skrynkliga potatisar med mojosås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Skrynkliga potatisar med mojosås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Ja, ner med potatis och salt i en kastrull och täck precis med vatten.
  2. Koka tills potatisen är mjuk.
  3. Ner med brödet i en skål och ös på med vinäger.
  4. Låt brödet ligga och lösa upp sig medan du mixar vitlöken med kryddorna.
  5. Blanda ner brödet, vinägern, äggulorna och oljan och mixa lite till.
  6. I med vattnet (1/2 dl). Smaka av och krydda med mer olja, vinäger eller salt eller vad du nu kommer på. Mixa lite till. Så! Doppa potatisarna i såsen och ha kul.