S’mores

S'mores

När jag gör S’mores (förkortning av some more) så använder jag kex, mjölkchokladbitar eller After Eight och stora marshmallows som jag grillar tills de nästan rinner av pinnen. Men du! Akta tungan för man bränner sig jättelätt.

Banan-, choklad- och kaffekaka

Det här är nog jordens bästa sätt att ta hand om bruna bananer. Ju brunare och kladdigare desto bättre, så släng dem inte gör en BANAN-, CHOKLAD-, OCH KAFFEKAKA istället.

Översvallande chokladtiramisù

Tiramisù kan kännas så svårt. Som att det tar en vecka att göra, ungefär, och att det tarvas en hel italiensk släkt för att mäkta med. Men det är fel, fel, fel. Tiramisù är inte ett dugg knepigt, det är lätt som en plätt, men dunderimponerande.

Fransk chokladtårta

Fransmännen kan sina saker. Som att man aldrig ska snåla med smör och grädde, det är regel nummer ett i frankofilernas facit. Denna tårta är toppfransk på detta sätt. Massa smör i tårtan, och massor av grädde till… Tack Frankrike!

Glasstårta del maffo

Denna glasstårta är så vacker och god och enkel – gör den bara. En riktigt varm sommardag eller en riktigt tråkig hösteftermiddag. Just do it!

Top