i crunchy flingor naturell – Husmorsorna
Jordgubbstrifle
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Snabbare blir det nästan inte, snyggt är det också och ljuvligt gott. Perfekt för dig och fjärrkontrollen, men lika perfekt när du har eminenta gäster på besök. Ingen bangar en trifle!
Portioner
4
Portioner
4
Jordgubbstrifle
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Snabbare blir det nästan inte, snyggt är det också och ljuvligt gott. Perfekt för dig och fjärrkontrollen, men lika perfekt när du har eminenta gäster på besök. Ingen bangar en trifle!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda kesellan och crème fraichen först.
  2. Sen får du rensa bären och skära dem i skivor om de är stora.
  3. Strössla lite flingor i botten på ditt glas, lite kesellakräm över det, sedan lite bär och så lite flingor igen. Så håller du på tills alla ingredienser är slut och du har nått toppen på glaset. Spara några bär till garnering (om du bryr dig om den saken för stunden) och sikta lite florsocker över, bara för att det blir så himla snyggt.
  4. Ställ svalt en liten stund om du orkar vänta, eller skit i det och smaska i dig direkt.