Anettes Rapsgrisrecept

Rimmad Jerkmarinerad långbakad fläsksida med saltbakad och friterad sötpotatis, majskräm, Piemento de padrones och het fruktsalsa. Det här är ett långt recept och rätten tar lite tid att göra, men räds inte för det blir galet gott så sätt fart och prova nu vettja!

Puppy-love-Lumumba

      Puppy-love-Lumumba Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept En lumumba på mitt sätt med en liten lakritstvist. Maträtt Dryck Puppy-love-Lumumba Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept En lumumba

Pavlova extravaganza!

Detta är egentligen bara maräng, vispad grädde och bär. Inte alls särskilt bökigt med andra ord. Men det ser ut som om själva påven med hatt låg på bordet i all sin prakt. Så mäktigt imponerande är den!

Harrans potatistårta

Receptet till den här potatiskakan har jag fått ifrån min mamma Harriet aka Harran. Den är festlig och väldigt smart, för den går finfint att göra i förväg och sedan bara värma en liten stund innan du skall äta den. Det går även att servera den rumstempererad.

Banan-, choklad- och kaffekaka

Det här är nog jordens bästa sätt att ta hand om bruna bananer. Ju brunare och kladdigare desto bättre, så släng dem inte gör en BANAN-, CHOKLAD-, OCH KAFFEKAKA istället.

Top