i gräslök – Husmorsorna
Jonas raggarräkor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En 80-talsklassiker som kan verka lite väl enkel i första taget men less is more, eller hur? Servera gärna med ris, som du fixar innan du börjar med själva räkorna för de går fort som attan att laga till.
Jonas raggarräkor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En 80-talsklassiker som kan verka lite väl enkel i första taget men less is more, eller hur? Servera gärna med ris, som du fixar innan du börjar med själva räkorna för de går fort som attan att laga till.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Fräs paprikan och vitlöken i lite smör tills de blir mjuka, häll över crème fraiche, koka upp, krydda och smaka av.
  2. I med raggarräkorna nu och låt dem bli varma.
  3. Klipp över gräslöken och servera med ris. Ät!
Isad silltårta
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Åh, detta är så underbart vackert, imponerande och lika gott på ditt julbord som på ditt midsommarbord!
Isad silltårta
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Åh, detta är så underbart vackert, imponerande och lika gott på ditt julbord som på ditt midsommarbord!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda ihop allt till tårtan med den vispade grädden och häll upp i vacker form.
  2. Skjuts in i frysen, låt den lilla godbiten stå där tills den frusit.
  3. Doppa formen i hett vatten och stjälp upp Silltårtan på ett fat, garnera elegant och skär sedan tunna skivor och låt smälta på nyrostat bröd. Underbart!