Jonas Sötsura fläsk

Söt och sur, glad och arg, fin och ful. Livet består av motsägelser och jag tror att vi mår bra av det. Tänk om livet bara var sött, glatt, fint och olyckligt, det skulle väl bli tråkigt, eller hur? Nu får vi ju uppleva motsatserna ibland så att vi kan uppskatta det glada, fina och vackra. När ni äter den här rätten så förstår ni vad jag menar, det söta och det sura kompletterar varandra, tar fram smakkombinationer som är himmelska.

Spenat-, nässel-, eller grönkålssoppa

Ja för du gör på samma sätt vare sig det är nässlor, grönkål eller spenat du jobbar med. Det blir grönt, gott och nyttigt så vad väntar du på?!

Milles vilda lasagne

Milles vilda lasagne med viltskav, västerbottensost och kantareller. Serveras tro det eller ej med rårörda lingon med vodka.

Godaste gröna curryn i stan

Godaste gröna curryn i stan Votes: 1 Betyg: 4 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept Om du inte hittar kokosgrädde kan du köpa tre burkar kokosmjölk och bara ta det HELVITA klibbiga från burken, inte det vattniga. Maträtt Fågel

Ulla lindströms köttfärslimpa

      Ulla lindströms köttfärslimpa Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept …och saker man kan göra med köttfärs. Den här limpan är bördig från min barndom i Rydbo. Det var härligt på många sätt

Top