i jordgubbar – Husmorsorna
Jojosnabba jordgubbstårtan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ni är många, ni är supersugna, det är bråttom. Här: en topp-tårta på nolltid!
Jojosnabba jordgubbstårtan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ni är många, ni är supersugna, det är bråttom. Här: en topp-tårta på nolltid!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Vispa grädden!
  2. Blanda sen i äggulorna och vaniljsockret, nu blir det en härligt ljusgul vaniljsmakande kräm som du ställer in i kylskåpet medan du fortsätter.
  3. Gojsa ihop bärbitarna med citronskal och florsocker.
  4. Tryck ihop två av bottnarna till en enda tjock botten.
  5. Klicka ut bärfyllningen ovanpå, riv en massa vit choklad och på med den sista botten.
  6. Och på den botten smetar du över all grädde.
  7. Garnera härligheten med skivade jordgubbar och ännu mer hyvlad vit choklad. Nu kan du imponera på vem som helst. Även på dig själv!
Balsamerade jordgubbar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Kolla, ett riktigt nyttigt alternativ! Och ljuvligt. Förstås.
Portioner
4
Portioner
4
Balsamerade jordgubbar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Kolla, ett riktigt nyttigt alternativ! Och ljuvligt. Förstås.
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Så! Blanda jordgubbsklyftorna med basilikan, sockret och sirapen.
  2. Låt det hela stå och gotta ihop sig ett tag. Sluka!
Jordgubbstrifle
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Snabbare blir det nästan inte, snyggt är det också och ljuvligt gott. Perfekt för dig och fjärrkontrollen, men lika perfekt när du har eminenta gäster på besök. Ingen bangar en trifle!
Portioner
4
Portioner
4
Jordgubbstrifle
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Snabbare blir det nästan inte, snyggt är det också och ljuvligt gott. Perfekt för dig och fjärrkontrollen, men lika perfekt när du har eminenta gäster på besök. Ingen bangar en trifle!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda kesellan och crème fraichen först.
  2. Sen får du rensa bären och skära dem i skivor om de är stora.
  3. Strössla lite flingor i botten på ditt glas, lite kesellakräm över det, sedan lite bär och så lite flingor igen. Så håller du på tills alla ingredienser är slut och du har nått toppen på glaset. Spara några bär till garnering (om du bryr dig om den saken för stunden) och sikta lite florsocker över, bara för att det blir så himla snyggt.
  4. Ställ svalt en liten stund om du orkar vänta, eller skit i det och smaska i dig direkt.