i körsbärstomater – Husmorsorna
Ogräspaj
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ogräspaj
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Dra på ugnen på 200°. Börja med att göra pajdegen. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Ner med kesellan och blanda till en slät deg.
  2. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant. In i frysen i 20 minuter medan du pysslar vidare.
  3. Förgrädda pajen i 10 minuter. Under tiden sköljer du kirskål och nässlor så att sniglar och jox åker bort.
  4. Fräs sedan lök och vitlök och allt det gröna i smöret. Krydda och smaka av lite.
  5. Blanda ägg och mjölk i en skål och krydda lite även där. Ta ut pajskalet ur ugnen, grunda med det gröna och smula över getosten.
  6. Lägg tomaterna ovanpå och häll sist på äggstanningen. In i ugnen i 45 minuter. Njut ditt ogräs med en fin grönsallad.
Anettes räk- och mangosallad
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är Anettes bästa sallad så gör en rejäl bunke! Du får hångla trots vitlöken för med den här i magen får du ett sånt vackert inre ljus.
Anettes räk- och mangosallad
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är Anettes bästa sallad så gör en rejäl bunke! Du får hångla trots vitlöken för med den här i magen får du ett sånt vackert inre ljus.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda ihop ingredienserna och servera med Anettes vitlöks- och yoghurtdressing.