Anettes Rapsgrisrecept

Rimmad Jerkmarinerad långbakad fläsksida med saltbakad och friterad sötpotatis, majskräm, Piemento de padrones och het fruktsalsa. Det här är ett långt recept och rätten tar lite tid att göra, men räds inte för det blir galet gott så sätt fart och prova nu vettja!

Lamm Dopioza

När man gör gryta så är tid av största vikt, oftast så att det blir bara godare och godare ju längre de får koka. Smakorna liksom gosar till sig, lyfter och bildar något nytt. Det här är en rätt från Sydostasien och vad jag förstår så är dopiaza urdu och betyder helt enkelt dubbellök, i här har vi till och med fyra gula lökar, det blir mumma.

Milles vilda lasagne

Milles vilda lasagne med viltskav, västerbottensost och kantareller. Serveras tro det eller ej med rårörda lingon med vodka.

Långstekt lamm

Det här blir lite som revben på lamm. Det är en rätt som tar 3-4 timmar att göra men som tack för att du väntar luktar det gott i hela huset under tiden.

Tigres – spanska gratinerade musslor

Man kan göra allt med musslor! Dessa är små fyllda rackare. Smarriga som attan förstås!

Top