Baklava del beundra

Denna orientaliska läckerhet kan kännas oöverstiglig, men är inte alls svår att bestiga. Den är som en liten kulle att kliva över, men när du serverar den verkar det som att du med lätthet klättrar i Kilimajaro. Perfekt impa-dessert!

Inte så fattiga riddare

Nej, dessa riddare är inte fattiga, detta är rika, söta, supermumsiga riddare som kommer rusande på sina vita springare. Välkomna pojkar, att imponera!

Nyponsoppa med kokosflarn

Förr i tiden fick man vackert trycka sig in i nyponsnåren, plocka, rensa, rosta och satan vad det måste kliat. Idag skippar vi nyponsnåren och köper en påse nyponskalsmjöl på hälsokosten istället. Ja, för egen nyponsoppa gör du lätt som en plätt och riktigt, riktigt gott blir det, särskilt med lite lättvispad grädde och ett kokosflarn till.

Mascarponekräm med skogsbär

Att blanda snabba krämer och mousser känns så lyxigt, fast det är så flyhänt enkelt. En finfin kombo.

Äpplen en pappiotte…

eller Pappersäpplen med vanilj som det heter på ren svenska. Åh detta är en underbar avslutning på vilken tillställning som helst. Både för munnen, ögat och ja, hela livet!

Top