i tomater – Husmorsorna
Anettes bästa tomatsås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den blir bara godare ju längre den kokar, och går att använda till i princip allt. Så gör en rejäl omgång!
Anettes bästa tomatsås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den blir bara godare ju längre den kokar, och går att använda till i princip allt. Så gör en rejäl omgång!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Fräs lök och vitlök i olivolja tills de är mjuka men inte brända (då är det bara att kasta allting, så hoppa över det är du snäll).
  2. Lägg i tomatpurén som också vill bryna lite i oljan för att få fram de goda söta smakerna.
  3. Häll sedan i alla andra ingredienser förutom oreganon. Låt såsen småputtra i 1 timme.
  4. Dra av grytan från värmen och tillsätt oregano. Smaka av med salt och svartpeppar.
Tomatsallad med parmesan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Servera gärna den här salladen till ugnsbakad, hel entrecôte. Det blir gudagott!
Tomatsallad med parmesan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Servera gärna den här salladen till ugnsbakad, hel entrecôte. Det blir gudagott!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda tomater, rödlök, chili, basilikablad och parmesan.
  2. Blanda ihop dressingen och häll den över salladen. Tjipp, tjopp och njut!