i vit choklad – Husmorsorna
Jojosnabba jordgubbstårtan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ni är många, ni är supersugna, det är bråttom. Här: en topp-tårta på nolltid!
Jojosnabba jordgubbstårtan
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ni är många, ni är supersugna, det är bråttom. Här: en topp-tårta på nolltid!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Vispa grädden!
  2. Blanda sen i äggulorna och vaniljsockret, nu blir det en härligt ljusgul vaniljsmakande kräm som du ställer in i kylskåpet medan du fortsätter.
  3. Gojsa ihop bärbitarna med citronskal och florsocker.
  4. Tryck ihop två av bottnarna till en enda tjock botten.
  5. Klicka ut bärfyllningen ovanpå, riv en massa vit choklad och på med den sista botten.
  6. Och på den botten smetar du över all grädde.
  7. Garnera härligheten med skivade jordgubbar och ännu mer hyvlad vit choklad. Nu kan du imponera på vem som helst. Även på dig själv!
White chocolate cream cheese filling
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
White chocolate cream cheese filling
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Smält chokladen och ställ den åt sidan, vispa det mjuka smöret och osten krämigt, häll sedan i grädden försiktigt, lite pö om pö.
  2. Tappa ner chokladen och vispa.
  3. Häll i vaniljsockret och vispa ännu mer.
  4. Nu ska du ösa ner florsockret lite i taget medan du vispar hela tiden, tills du märker att du har rätt konsistens på din kräm. Den ska inte vara för lös för då rinner den av, men inte heller för hård för då blir det svårt att bre på den. Lagom med andra ord!
  5. Men det är det enda lagom som funkar på Bröllopstårtan Amore, annars är den totalt o-lagom och toppmaxad!