S’mores

S'mores

När jag gör S’mores (förkortning av some more) så använder jag kex, mjölkchokladbitar eller After Eight och stora marshmallows som jag grillar tills de nästan rinner av pinnen. Men du! Akta tungan för man bränner sig jättelätt.

Blåbärsmuffins från Magnolia Bakery i New York

Det här är en variant på blåbärsmuffins som inte är så söta, receptet kommer Magnolia Bakery i New York.

Anettes långkokta Chili

Den här chilin görs på högrev och inte på färs. Det gör den matigare och mustigare. Servera gärna med chutney och tänk på att de flesta kryddor inklusive chili smakar ännu mer när den har gått i grytan i flera timmar. Är du känslig för stark mat är det bäst att lägga i chilin i efterhand.

Amerikansk spungecake

I USA räds man varken fett, socker eller jordnötter. Nej, god damn it, i med allt du har i torrskafferiet bara. Lite så har vi jobbat här. Och fått fram en gorgeous, amerikansk, överdådig kaka.

Evas mammas amerikanska rabarberpaj

Det finns en Eva, som har en mamma som gör en totalt underbar rabarberpaj, som i sin tur är från USA. Och här är den, det är den bästa rabarberpaj som uppbringas kan.

Top