i Amerikanskt – Husmorsorna
S'mores
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
När jag gör S’mores (förkortning av some more) så använder jag kex, mjölkchokladbitar eller After Eight och stora marshmallows som jag grillar tills de nästan rinner av pinnen. Men du! Akta tungan för man bränner sig jättelätt.
Portioner
1person
Portioner
1person
S'mores
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
När jag gör S’mores (förkortning av some more) så använder jag kex, mjölkchokladbitar eller After Eight och stora marshmallows som jag grillar tills de nästan rinner av pinnen. Men du! Akta tungan för man bränner sig jättelätt.
Portioner
1person
Portioner
1person
Ingredienser
Portioner: person
Instruktioner
  1. Grilla marshmallowsen på lagom avstånd från grillen så att den blir mjuk på insidan och frasig men ej bränd på utsidan.
  2. Lägg upp dina kex och placera chokladen på ett av kexen.
  3. När marshmallowsen är färdig lägger du den på chokladbiten och trycker till med kexen.
  4. Ät försiktigt!
Blåbärsmuffins från Magnolia Bakery i New York
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är en variant på blåbärsmuffins som inte är så söta, receptet kommer Magnolia Bakery i New York.
Portioner
12stycken
Portioner
12stycken
Blåbärsmuffins från Magnolia Bakery i New York
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är en variant på blåbärsmuffins som inte är så söta, receptet kommer Magnolia Bakery i New York.
Portioner
12stycken
Portioner
12stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 180 grader och smöra tolv muffinsformar.
  2. Blanda de torra ingredienserna och gör en grop i mitten.
  3. Blanda de fuktiga ingredienserna och häll dem i gropen. Var noga med att inte blanda för mycket.
  4. Vänd försiktigt ner blåbären i den klumpiga smeten.
  5. Fyll formarna till tre fjärdedelar och strö ungefär en matsked socker över var och en.
  6. Grädda i 20–22 minuter eller tills muffinsen är lätt gyllene.
Anettes långkokta Chili
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den här chilin görs på högrev och inte på färs. Det gör den matigare och mustigare. Servera gärna med chutney och tänk på att de flesta kryddor inklusive chili smakar ännu mer när den har gått i grytan i flera timmar. Är du känslig för stark mat är det bäst att lägga i chilin i efterhand.
Anettes långkokta Chili
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den här chilin görs på högrev och inte på färs. Det gör den matigare och mustigare. Servera gärna med chutney och tänk på att de flesta kryddor inklusive chili smakar ännu mer när den har gått i grytan i flera timmar. Är du känslig för stark mat är det bäst att lägga i chilin i efterhand.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda ner allt i din ugnsfasta gryta och ställ in grytan i ugnen i cirka 4-6 timmar i cirka 80-100 grader, eftersom ugnar fungerar lite olika så kan det vara bra att inte sticka på en så lång utflykt, utan att titta till grytan lite då och då, tills du och din ugn är kompisar och du vet hur varm den blir egentligen. Du kanske kan behöva fylla på med lite vin eller vatten så att inte grytan kokar torrt.
  2. I slutet av koktiden tar du upp grytan på spisen och smakar av. Du som är känslig för stark mat väljer att tillsätta chilin här, grytan kanske behöver saltas lite, eller så behövs lite extra sötma. Smaka helt enkelt av och fyll på med det som behövs . Servera med gräddfil, guacamole och någon god chutney.
Amerikansk spungecake
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
I USA räds man varken fett, socker eller jordnötter. Nej, god damn it, i med allt du har i torrskafferiet bara. Lite så har vi jobbat här. Och fått fram en gorgeous, amerikansk, överdådig kaka.
Amerikansk spungecake
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
I USA räds man varken fett, socker eller jordnötter. Nej, god damn it, i med allt du har i torrskafferiet bara. Lite så har vi jobbat här. Och fått fram en gorgeous, amerikansk, överdådig kaka.
Ingredienser
Kaka:
Glasyr:
Portioner:
Instruktioner
  1. Vispa smör och socker fluffigt, tillsätt ett ägg i taget och fortsätt vispa.
  2. Blanda mjölet med bakpulvret och kanelen, bra jobbat my friend, och ställ det sen åt sidan.
  3. Hämta en ny skinande bunke och i den gojsar du ihop crème fraiche, mosade bananer, kaffe, valnötter och choklad, jo, du kan få provsmaka lite också.
  4. Så där ja, nu får du blanda ihop allt, både mjöl- och chokladröran.
  5. Häll upp i en smord form och låt den gräddas i 40 minuter.
  6. Under tiden vispar du ihop icingen.
Glasyr:
  1. Lätt som en plätt. Ner med allt i en bunke och tokvispa. Klart!
  2. När kakan har svalnat draperar du den i icing from heaven.
Evas mammas amerikanska rabarberpaj
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det finns en Eva, som har en mamma som gör en totalt underbar rabarberpaj, som i sin tur är från USA. Och här är den, det är den bästa rabarberpaj som uppbringas kan.
Evas mammas amerikanska rabarberpaj
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det finns en Eva, som har en mamma som gör en totalt underbar rabarberpaj, som i sin tur är från USA. Och här är den, det är den bästa rabarberpaj som uppbringas kan.
Ingredienser
Fyllning:
Knäcktopp:
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda ihop alla nya godsaker och häll över fyllningen.
  3. Njut lite av bara åsynen, sen ska den in i ugnen i 45 minuter.
  4. Sluka den med glass eller vaniljgrädde.