i Dryck – Husmorsorna

 

 

 

Puppy-love-Lumumba
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En lumumba på mitt sätt med en liten lakritstvist.
Puppy-love-Lumumba
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En lumumba på mitt sätt med en liten lakritstvist.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Häll varm choklad och rom i ett värmetåligt glas, toppa med grädde och riven choklad.
  2. Drick och kyss någon du gillar!
Varm Choklad Especial
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ärligt talat, finns det något smaskigare än riktigt god varm choklad med vispad grädde? Och denna varma choklad är chokladernas choklad.
Portioner
1
Portioner
1
Varm Choklad Especial
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ärligt talat, finns det något smaskigare än riktigt god varm choklad med vispad grädde? Och denna varma choklad är chokladernas choklad.
Portioner
1
Portioner
1
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Häll de torra ingredienserna i mjölken och vispa (vissla gärna också för det blir roligare då) medan du värmer chokladmjölken.
  2. Smaka av medan du kryddar, här är det dina smaklökar som gäller. Emma gillar när det är fullt drag, Anette föredrar en mildare variant.
  3. Häll upp den rykande varm i en kopp. Om du vill serverar du den varma chokladen med en klick grädde och om du är riktigt frusen (eller bara riktigt sugen) och vuxen tar du även en skvätt rom.
Fläderblomschampagne (egen gjord bubblig dricka) med blommiga isbitar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Fläderblomschampagne (egen gjord bubblig dricka) med blommiga isbitar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Häll det kokande vattnet i en hink eller en stor syltkastrull, tillsätt socker och rör om tills sockret har löst sig helt.
  2. Tillsätt sedan den kalla vatten, fläderblommorna, vinägern och citronskal och saft. Rör om ordentligt och låt sedan blandningen svalna.
  3. När den är helt sval häller du ned jästen och lägg på locket eller täcker hinken med en handduk.
  4. Låt drickan stå svalt och jäsa i 2-4 dagar och kika lite på den då och då. Så fort den känns lite spritslig så är den klar.
  5. Häl upp champagnen på rena kokade glasflaskor med ordentlig knäppkork. Var noga med att lämna ungefär 5 cm tomt upp till locket så att gasen får utrymme att expadera. Om du häller drickan på plastflaskor är det jätteviktigt att du håller noga koll på dem så att de inte exploderar. Det blir bra tryck i den här drickan. Servera den iskall med jordgubbar och citronskivor i.
Fluff-float
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Detta är SÅ snyggt. Och lika gott. Världens snabbaste smakresa till landet i väst. Blunda, drick och känn hur du åker öppen amerikanare genom Texas.
Fluff-float
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Detta är SÅ snyggt. Och lika gott. Världens snabbaste smakresa till landet i väst. Blunda, drick och känn hur du åker öppen amerikanare genom Texas.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Fyll halva glaset med läsk, lägg ner en rejäl stor glasskula, eller kanske två, och så avslutar du frosseriet med en liten skvätt läsk till, så det frasar och sprakar så där härligt.
  2. Kanske strör du över lite topping av nåt slag, ner med ett sugrör. SUG!
  3. Lite sköna float-tips. klassiskt: coca cola, vaniljglass och grovhackade brownies som topping. Emmas favorit: Passionsfruktsläsk, ägglikörglas och passionsfrukt som topping. I juletider: julmust, vaniljglass och krossade pepparkaka som topping. För heta sommardagar: Lemonsoda. Violglass och blåbär som topping.