Milles vilda lasagne

Milles vilda lasagne med viltskav, västerbottensost och kantareller. Serveras tro det eller ej med rårörda lingon med vodka.

Anettes bästa tomatsås

Den blir bara godare ju längre den kokar, och går att använda till i princip allt. Så gör en rejäl omgång!

Italienska köttbollar a la Lady och Lufsen

Vi tycker att lagom till huvudrätten är det dags att börja hångla. Låt pastan bli ett steg i rätt riktning, ät den som Lady och Lufsen helt enkelt. Sluuuuuurp – puss!

50 stycken ( ja, det är lika bra du gör en rejäl sats och fryser in resten. Det är alltid en dag i morgon som vi brukar säga!)

Penneskål

Pappa Agis mozzarellasås

Detta är Dittes, Nåmis och Sagas favoriträtt big
time, alla dagar, jämt. Men det är viktigt att rätten
serveras à la minute! Om osten får smälta blir det
bara en enda seg spindelvävshärva av såsen.

Top