Anettes bästa tomatsås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den blir bara godare ju längre den kokar, och går att använda till i princip allt. Så gör en rejäl omgång!
Anettes bästa tomatsås
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den blir bara godare ju längre den kokar, och går att använda till i princip allt. Så gör en rejäl omgång!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Fräs lök och vitlök i olivolja tills de är mjuka men inte brända (då är det bara att kasta allting, så hoppa över det är du snäll).
  2. Lägg i tomatpurén som också vill bryna lite i oljan för att få fram de goda söta smakerna.
  3. Häll sedan i alla andra ingredienser förutom oreganon. Låt såsen småputtra i 1 timme.
  4. Dra av grytan från värmen och tillsätt oregano. Smaka av med salt och svartpeppar.

Leave a comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *