Apelsinsaga

Apelsinsaga
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är en sagogrynssoppa … Bara namnet! Läs en gång till … Sagogrynssoppa … Så vackert! Förr njöt man denna soppa med russin och katrinplommon, men vi njuter den med apelsin. Perfekt en hösteftermiddag när sinnet behöver ett extra schvung. Sagogryn kan man köpa i välsorterade mataffärer.
Portioner
4
Portioner
4
Apelsinsaga
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Det här är en sagogrynssoppa … Bara namnet! Läs en gång till … Sagogrynssoppa … Så vackert! Förr njöt man denna soppa med russin och katrinplommon, men vi njuter den med apelsin. Perfekt en hösteftermiddag när sinnet behöver ett extra schvung. Sagogryn kan man köpa i välsorterade mataffärer.
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka upp saft, vatten, vaniljstång och vaniljfrön.
  2. Nu får du ösa ner grynen och försiktigt röra om under kokning, tills grynen är genomskinliga. Det tar ungefär 20 minuter, men du behöver inte röra hela tiden, håll ett litet getöga mest.
  3. Ta sedan upp vaniljstången och servera soppan med lättvispad grädde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*