Jonas raggarräkor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En 80-talsklassiker som kan verka lite väl enkel i första taget men less is more, eller hur? Servera gärna med ris, som du fixar innan du börjar med själva räkorna för de går fort som attan att laga till.
Jonas raggarräkor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
En 80-talsklassiker som kan verka lite väl enkel i första taget men less is more, eller hur? Servera gärna med ris, som du fixar innan du börjar med själva räkorna för de går fort som attan att laga till.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Fräs paprikan och vitlöken i lite smör tills de blir mjuka, häll över crème fraiche, koka upp, krydda och smaka av.
  2. I med raggarräkorna nu och låt dem bli varma.
  3. Klipp över gräslöken och servera med ris. Ät!