Pink Tits

Pink Tits
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tänk dig ett hav av rosa tuttar. Inte dumt, eller hur? Speciellt inte om de är fyllda med ljuvaste vaniljkräm och drottningsylt …
Pink Tits
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tänk dig ett hav av rosa tuttar. Inte dumt, eller hur? Speciellt inte om de är fyllda med ljuvaste vaniljkräm och drottningsylt …
Ingredienser
Botten och lock:
Gräddkräm:
Fyllning:
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser till gräddkrämen.
  2. Dela upp tårtbotten i 8 små rundlar, använd ett litet glas eller en kaffekopp som är ungefär 5 cm i diameter.
  3. Smaska på med sylt på första lagret på alla småtårtorna.
  4. Bulla sedan upp alla bakelser med gräddkräm runt och över, låt det vara lite mera grädde på toppen. De ska vara lite tuttformade helt enkelt!
  5. Kavla den färdiga marsipanrundeln med florsocker så att den blir lite tunnare. Tryck nu ut rundlar i den som är ungefär 7 cm i diameter, alltså aningens större än tårtbottnarna.
  6. Lägg marsipanrundlarna över tårtorna och tryck försiktigt ihop kanterna.
  7. Garnera dina bakelser efter tycke och smak. Gärna med lite florsocker, ett vackert snöre, kanske en ros (ja, varför inte, egentligen?) eller en liten bröstvårta av tårtpyntgelé on the top!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*