Raffiga Rosmarinäpplen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Häpnadsväckande hur något så enkelt kan smaka så mycket. Lite äpplen, ett par sköna nypor rosmarin, sista skvätten grädde och ja, skjuts in i munnen.
Portioner
4
Portioner
4
Raffiga Rosmarinäpplen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Häpnadsväckande hur något så enkelt kan smaka så mycket. Lite äpplen, ett par sköna nypor rosmarin, sista skvätten grädde och ja, skjuts in i munnen.
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Kör så det ryker! Smält smöret i stekpannan och när det är gjort puttar du ner äppelskivorna och strör över sockret, så där gottigott så det bränns och smälter lite.
  2. Vänd på äpplena och så här håller du på tills alla äppelskivor är stekta och klara.
  3. Nu tar du upp äpplena! Släng ner ett par kvistar färsk rosmarin eller några nypor torkad i sockersmöret, låt det rassla till lite och sen på med grädden.
  4. Släng ner ett par kvistar färsk rosmarin eller några nypor torkad i sockersmöret, låt det rassla till lite och sen på med grädden.
  5. Ett litet uppkok så det hela bli så där underbart koligt, ja sen häller du kolagottet över äpplena och avnjuter med lite vaniljglass. Gott!
  6. Väldigt gott blir det att ta fram glassen en stund innan du ska äta så den smälter lite, och så pudrar du aningens muskotnöt över glassen, rör om och äter till.

Leave a comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *