Smöriga kokospajen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den här är en perfekt be-om-ursäkt-paj. Vi har provat, det funkar verkligen. Var och varannan dag blir det lite fel med människor runt omkring, då är det alldeles perfekt att smöra lite för dem i efterskott med denna kokospaj, och det fina är att du får äta också!
Portioner
4
Portioner
4
Smöriga kokospajen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Den här är en perfekt be-om-ursäkt-paj. Vi har provat, det funkar verkligen. Var och varannan dag blir det lite fel med människor runt omkring, då är det alldeles perfekt att smöra lite för dem i efterskott med denna kokospaj, och det fina är att du får äta också!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Fyllning:
Smuldeg:
Portioner:
Instruktioner
Fyllningen:
  1. Skala, kärna ur och skär äpplena i bitar.
  2. Ner med dessa finfina bitar i en ugnsfast form.
  3. Strö över kanel och socker, blanda runt ordentligt så att alla äppelbitar är lite fint kanelbruna.
Smuldeg:
  1. Sätt på ugnen på 200°.
  2. Nu får du blanda ihop smulorna: mjöl, socker, citronskal och kokos.
  3. Äntligen! Häll över det smälta smöret och goffa ihop till grynig massa.
  4. Massan strösslar du över äpplena och gräddar i 20 minuter.
  5. Duka fram med vaniljsås eller halvsmält gräddglass.

Leave a comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *