Squashbiffar

Squashbiffar
Foto: Jenny Grimsgård
Squashbiffar
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Squashbiffar
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Pressa ut allt vatten ur squashen och löken genom att ta det rivna i näven och klämma åt flera gånger för allt vad tygen håller.
  2. Blanda sedan ihop allting utom oljan till en fin gegga. Provsmaka, smeten är god! Krydda.
  3. Forma små smarriga biffar. Hetta upp oljan i stekpannan och i med biffarna. Stek på medelhög värme tills de blir vackert guldbruna, ta upp dem och lägg dem på lite hushållspapper så att oljan får rinna av. Avnjut med ris, en rejäl sallad och dilltsatsiki.